rok 2010

K 31.12.2009 jsme evidovali 15 žáků a dva dorostence. V hasičském kroužku máme starší i mladší kategorii, ale již dnes víme, že se budeme muset rozhodnout, jak složíme družstva a do které kategorie se zařadíme, protože dětí je málo.

 

Termíny našich schůzek. Mladí hasiči mají schůzky v pondělí od 16 hodin. Přes sezónu mělo družstvo starších žáků schůzky v pondělí od 17,30hod.

 

Ostatní akce pořádané pro děti v loňském roce:

V loňském roce se děti zúčastnily maškarního reje konaného 14.2, 11.4. nás reprezentovali v Libereckém kraji na Jeřmanickém víceboji, 16.5. se zúčastnili Hry Plamen ve Starém Sedlišti, 23.5. závodů v Kostelci, které pokračovalo setkáním se psy a stanováním dětí na Kynologickém cvičišti ve Stříbře, 29.6. jsme navštívili bazén v Plzni, 10.10. se účastnili Branného závodu v Plané a 14.11. vyrazily na výlet do Františkových Lázní s hasiči z Chodové Plané a Kladrub.

 

A abychom podpořili děti v jejich snaze, plánujeme víkend s pejskaři a jejich čtyřnohými kamarády, Krokodýlí závody, návštěvy bazénů, chtěli bychom se zúčastnit Plamene, Jeřmanického víceboje a dalších soutěží.